Thursday, June 6, 2024
Aktuale

Sonte kujdestare barnatoret  “ Gega pharm” dhe “Roka pharm”

 

Sonte (e premte ) kujdestare  nga ora 18.00 deri në orën 6 të mëngjesit të datës 4 Prill,  në Gjakovë janë barnatoret  “Gega pharm”” me farmacistin Mr.ph. Gjon Gega   e cila gjendet afër Spitalit   dhe “Roka pharm”me farmacisten Mr.ph. Nertila Roka e cila gjendet  në rrugën Nëna Terezë..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *