Friday, April 5, 2024
Aktuale

Sonte kujdestare barnatoret  “Tilia 2 ” dhe “Kea Pharmaci”

 

Sonte (e shtune ) kujdestare  nga ora 18.00 deri në orën 6 të mëngjesit të datës 5 Prill,  në Gjakovë janë barnatoret  “Tilia 2 ” me farmacistin Mr.ph. Vera Axhanela   e cila gjendet afër Spitalit   dhe Kea Pharmacime farmacisten Mr.ph. Albulena Haxhidauti  e cila gjendet  në  lagjen Sefë, në rrugën Ali Pashë Tepelena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *