Friday, June 7, 2024
AktualeLajme

Të premten vazhdon mësimi

Viti ri shkollorBora e shiu kishin sjellë telashe nëpër disa shkolla ndaj kishte dilema se dita e premte mundë të shndërrohej në ditë pushimi për shkollarët gjakovarë, mirëpo komuna ka publikuar njoftimin përmes të cilit njohtohen  të gjithë nxënësit e Komunës së Gjakovës se nesër me datë 08.01.2016 ( e Premte), do të vazhdoj mësimi i rregullt në të gjitha Shkollat e Komunës së Gjakovës.

‘E gjithë kjo, falë sanimit të shpejtë të dëmeve nga rreshjet e fundit dhe përmirësimit të kushteve për mbarëvajtjen e mësimit’, thuhet në njohtimin  komunës.