Friday, June 7, 2024
Të përgjithshme

Vedat Krasniqi kampion i garave të kërcimeve nga Ujëvara e Mirushes

Tek Ujëvara e Mirushës të dielen u  mbajten  garat e kërcimeve në ujë nga lartësitë. Organizator i këtyre garave ishte  klubi i kërcyesve nga Gjakova Bridge Divers. Garat u  mbajten  nga lartësitë 8 dhe 17 metra në stilin dallëndyshe. Nga lartësia 8 metra kampion u shpall Ardian Berisha, i dyti Ardit Bejra dhe i treti Agim Kelmendi. Ndërkaq nga lërtësia 17 metra , kampion i kërcimeve nga Ujëvara e Mirushës  u shpall Vedat Krasniqi. Në vendin e dytë u plasua Shkelzen Goqi kurse në të tretin Ardian Morina.  Fituesit moren mirënjohje dhe kupa. Të dielen e ardhëshme do të mbahen garat tradicionale të kërcimeve në ujë nga Ura e Fshenjtë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *