Wednesday, June 5, 2024
Sporti

Hendbollistet gjakovare në kampin veror

Kampi-123Ka përfunduar kampi veror për hendëbollistë e hendëbolliste që e organizon Federata e hendëbollit të Kosovës. Në këtë kamp që u mbajt në Vushtrri morën pjesë edhe hendëbolistet e reja të klubit të hendëbollit Vëllaznimi dhe Shqiponja. Vashat hendëboliste të përzgjedhura të  Kosovës për një javë kanë punuar nën drejtimin e shtabit teknik me në krye  trajnerin gjakovar Lulzim Nagavci, për tu përgatitur sa më mirë për tunetë ndërkombëtare që do të organizohen brenda këtij viti .