Friday, June 7, 2024
Sporti

Bilderët më të mirë shqiptarë në Gjakovë

Badi bildingMe organizim të Federatës së Baibildingut dhe Fitnesit të Kosovës,  të shtunën në Gjakovë mbahet Kampionati I Kosovës dhe ai mbarëkombëtarë I badiblildingut dhe Fitnesit. Garat në të gjitha disiplinat do të mbahen në skenën e pallatit të Kulturës Asim Vokshi me filim prej orës 16.00. Si cdo vit, edhe kësaj radhe priten gara interesante ku do të prezantohen bilderët më të mirë shqiptarë.(