Saturday, April 27, 2024
Gjakova Presss

Doli numri më i ri i Revistës Gjakovapress

NË KËTË NUMËR,  POS TJERASH  MUNDË TË LEXONI:

 -KUSH JANË QYTETARËT E SHKËLQYER TË GJAKOVËS?

-SA ËSHTË NUMRI I TË PUNËSUARVE ME NDËRMJETËSIMIN E ZYRËS SË PUNËSIMIT?

-VROJTUESIT E LAGJEVE, PËRVOJË E RE PËR SHTIM TË SIGURISË

-SI DO TË DUKET QENDRA MEMORIALE E UÇK-SË NË ÇABRAT

-SKENDER KËPUSKA, ARKITEKTI I OBJEKTEVE KARAKTERISTIKE TË GJAKOVËS

-10 VJET PA BARDIN E POEZISË SHQIPE, DIN MEHMETI

-TI NJOHIM ATDHETARËT E HARRUAR- HYSNI HIMA

-DUETI BICURRI-TAFARSHIKU ZËËMBËL DHE I KËNDSHËM

-PROJEKTE HUMORI: SEVDAI RADOGOSHI “VET I 40- ti”

-PO KTHEHET BASKETBOLLI NË GJAKOVË- POSTER KB VËLLAZNIMI FITUES I KUPËS

NË BALLINË: KANIONI I URËS SË FSHENJTË BËHET I QASSHËM PËR VIZITOR

FEJTONE E SHKRIME TJERA INTERESANTE PËR GJAKOVËN,  MUNDË TË LEXONI NË NUMRIN  MË TË RI TË REVISTËS GJAKOVAPRESS NR 135

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *