Tuesday, April 16, 2024
Lajme

E diela pa rrymë  12 orë për shkak të punimeve

Testimi i SCADA-s  ditën e diele( 1 dhjetor 19) do të lë gati gjysmën e komunës së Gjakovës pa energji elektrike. Në fakt sipas KEDS, ndërprerja e energjisë elektrike do të bëhet prej orës 8.30 të mëngjesit e do të zgjasë deri në orën 20.30.

Nga faqja zyrtare e KEDS nxorëm informacionin zyrtar me rrugët dhe fshatrat që do të mbesin pa energji elektrike

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *