Friday, June 7, 2024
Sporti

Franko Sterle rikthehet në pozitën e kryetrajnerit, Plantak ndihmës

Pas suksesit që pati sezonin e kaluar Franko rikthehet në krye të ekipit. Edhe pse sezonin e kaluar ishte pjese e ekipit vetëm për gjysmën e kampionatit ishte ndër më meritorët për suksesin e ekipit. Trajneri është duke punuar tash e sa kohë në ndërtimin e ekipes dhe shume shpejt do të fillojnë përgatitjet për sezonin e ri.

KB Vëllaznimi zyrtarisht ka angazhuar edhe ndihmës trajnerin Josip Plantak

Pas bisedimeve mes trajnerit kroat dhe KB Vëllaznimit është arritur marrëveshja që Plantak të jetë pjesë e shtabit teknik. Plantak ishte asistent i disa trajnerëve të suksesshëm në Kroaci, poashtu ishte trajner i ekipit KK Posušje në  Bosnje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *