Friday, June 7, 2024
Sporti

KF Vëllaznimi angazhon Gani Sejdiun për trajner

Në orët e mbrëmjes të 19 Korrikut,  KF Vëllaznimi e ka bërë publike angazhimin e trajnerit Gani Sejdiu për ta drejtuar KF Vëllaznimin në kampionatin e ri.

“Edhe pse ka pasur shumë oferta nga shumë klubet ai ka thënë se për Vëllaznimin do të jem i gatshëm. Një trajner si Gani Sejdiu që është i cilësisë së lartë është nder dhe respekt ta kemi në klub.”, thuhet në njoftimin e KF Vëllaznimi.

Bëhet e ditur se takimin e parë me futbollistë, Gani Sejdiu do ta ketë të enjten për të nisur përgatitjet kah fundi I javës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *