Thursday, April 11, 2024
Sporti

Futsall: Fc Liburnin të Dielen e pret një derbi kundër Feniksit

Liburni
Me datën 24.03.2013 (e diele) do të zhvillohet derbi i xhiros së shtatë ndermjet F.c. Liburnit dhe Feniksit nga Drenasi. Kjo ndeshje do të zhvillohet në palestren e re të sporteve në Junik dhe fillon në ora 17:00
Liburni ndeshjet si vendas momentalisht do ti zhvillon në palestren e Junikut për shkak të renovimit që është duke u bërë në palestren ‘Shani Nushi’ në Gjakovë.
Ekipi i Liburni shpreson që renovimi i palestres ‘Shani Nushi’ të përfundoj sa mëshpejt dhe ti zhvilloj ndeshjet e play ofit para tifozëve dhe shikuesve gjakovarë. (www.gjakovapress.info)