Tuesday, April 2, 2024
Sporti

Futsall: Liburni 'stërvit' me Përlepnicen 13:3

LiburniLiburni sonte mposhti në kuadër të xhiros së dytë Përlepnicen nga Gjilani me rezultat të thellë 13-3 (pjesa e parë 7-3).
Lojtari më i dalluar i këtij takimi ishte Ramadan Alaj i cili shënoj 5 gola ndërsa nga 1 gol shënuan gati i gjithë ekipi:Lama, Gashi, Selmanaj, Qela, Dobroshi, Loshaj, Duraku dhe Selimi.
Liburni renditet në pozitën e parë me 6 pikë të tubuara me golavarazh 19-5.
Në javën e ardhshme Liburni do te jetë mysafir i Llapit nga Podujeva.