Friday, June 7, 2024
Gjakova Presss

Gjërë e gjatë për “Gjakova Trail 2022”

Me shumë sukses është mbajtur edicioni i parë i garës në vrapim malor “Gjakova Trail”. Rreth 200 pjesmarrës nga e Kosova dhe Shqipëria i kanë dhënë hijeshi dhe madhështi kësaj gare, e cila, pos garuesve, mblodhi në Shkugëz edhe shumë qytetarë e sportdashës.

Pas afër dy orë vrapimi, në finish e para arriti atletja e njohur kosovare, Gresa Bakrraqi. Kurse pas saj, i dyti erdhi Abdurrahman Koçbashli, ndërsa vendi i tretë i takoi atletit, Emin Grajqevci…. (Gjërësisht në numrin më të ri Gjakovapress 165)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *