Friday, June 7, 2024
Sporti

Hendboll : Turniri nderkombëtar Shqiponja 2015

turniri shqiponjaKa filluar Turneu ndërkombëtarë I hendbollit për femra me rastin e 7 dhe 8 Marsit. Në turenun e sivjetmë po marrin pjessë ekipet: Çairi nga Shkupi, Nikshiqi nga Mali I Zi , Reprezentacioni U 17 I Kosoves dhe Shqiponja nikoqire.
Në ditën e parë u takuan Shqiponja- Reprez. Kosoves 31: 21, ndërsa në ndeshjen e dytë Nikshiqi mundi Cairin 22:19. Të dielen në finale luajnë Shqiponja dhe Nikshiqi prej orës 16.00 ndërsa për vendin e tretë prej orës 14.00 luajnë Reprez. Kosoves dhe Cairi.
Edhe në këtë turne intersimi I adhuruesve të hendbollit për femra është jashtëzakonisht I vogël.