Wednesday, June 5, 2024
Sporti

KB “Gjakova e Re” bëhet anëtare e Ligës së parë të basketbollit të Kosovës

Klubi i Basketbollit “Gjakova e Re” është shpallur kampion i ligës së dytë në basketboll në nivel të Kosovës. Kjo, si rezultat i fitores së mbrëmshme ndaj ekipit “Kosovari” nga Fushë Kosova, në kuadër të ndeshjes së dytë finale të kësaj lige. Në Drejtorinë për Kulturë, rini dhe sporte kanë thënë se “Lajmi i mrekullueshëm është që klubi nga Gjakova, sezonin e ardhshëm do të garojë në ligën e parë të Kosovës”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *