Friday, June 7, 2024
Gjakova Presss

KROI PUBLIK NË PARK QË NUK RRJEDHË MOTI!

I vetmi krua publik në qendër të qytetit të Gjakovës  ka kohë që nuk rrjedhë. Edhe në vapën e kësaj vere kroi skaj përmendores së Nënë Terezës nuk është funksional, dhe kalimtarët e rastit në temperaturat deri në 40 gradë celciuz nuk kanë ku  të shuajnë etjen dhe të freskohen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *