Saturday, April 27, 2024
Të përgjithshme

Në Gjakovapress Nr. 175 Të rinj të suksesshëm: Dr. Meri Komoni-Nagavci

Shumë të rinj gjakovarë po arrijnë suksese në fusha të ndryshme të jetës e punës. Nisin me ëndrrat fëmijërore dhe jetësojnë profesionet e jetës. E tillë ishte Meri Komoni, e cila si një vogëlushe e përkushtuar për mediet me dashuri, krahas mësimeve në shkollën fillore, drejtonte edhe emisione në radio e televizion. Pasi ka përfunduar studimet për Mjekësinë, dr. Meri Komoni tash është në shërbim të shëndetit të bashkëqytetarëve. Bëmë një bisedë dhe ju ftojmë ta ndiqni intervistën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *