Tuesday, April 2, 2024
Lajme

KRU Gjakova: Kujdes për orëmatësit nga ngricat

Kompania Rajonale e Ujësjellësit Gjakova ka kërkuar përkujdesje më të madhe ndajë orëmatësve kur temperaturat çdo ditë e më shumë po shënojnë rënie.” Ju lutemi që të keni kujdes të shtuar ndaj UJIT. Mbështillni mirë orëmatësit tuaj dhe pjesët përcjellëse.”Uji është jetë, ta kursejmë që ta kemi”, thuhet në apelin e KRU Gjakova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *