Saturday, April 27, 2024
AktualeLajme

Lehtësira për zejet e vjetra të Gjakovës

ÇarshiaBordi I Drejtorëve të Kuvendit Komunal të Gjakovës në mbledhjen e mbajtur të martën ka marrë vendim që të liroi nga taksat në firmë, zejtarët që ushtrojnë zeje të vjetra. Edhe zejtarët që ushtrojnë veprimtarin në segmentin e rrugës që ende nuk është ndërtuar e që pritët së shpejti të fillojnë punimet në Çarshinë e Vjetër, të lirohen nga taksa në  firmë për periudhën e vitit 2012-2013, ka njohtuar zyra për informimeKK.

“ Me qëllim të ruajtjes dhe kultivimit të traditës zë zejeve të vjetar që ende ushtrohen nga zejtarët gjakovarë në Çarshinë e vjetër, po marrim vendim që ti lirojmë nga taksa në firmë”, ka thënë kryetari i komunës dr. Pal Lekaj.