Wednesday, June 5, 2024
AktualeGjakova Presss

Lumi Krena i ndotur- treg i mbeturinave

Sa herë vjen vera dhe ngriten temperaturat, lumi Krena mbushet me mbeturina të cilat mbushin shtratin dhe i japin një aromë dhe  hije të keqe.  Kush po i hedhë këto shishe plastike, shporetë, frigoriferë e mobile në lumin që shumë qytete ia kanë lakminë!?  A nuk është turp!?

Kësaj fotoje poi a bashkojmë edhe një barcoletë:

krena endoturGjakovaret po ankohen se ditës së tregut i humbi lezeti qyshkur u largua nga qendra. Një lloj tregu i vecant po bëhet në lumin Krena në midis të qytetit. Aty mund të gjenden shishe plastike, coca cola, shfepsa,  shporeta, frishidera dhe mobile të të gjitha llojeve….Urdhëroni myshteri….