Mbahet manifestimi “Në rrugën time me Yllka Domin, poete dhe dëshmore”

Qendra Kombëtare e poetëve, shkrimtarëve dhe artistëve Gjakova me 13 Qershor, organizojnë manifestimin tradicional “Në rrugën time me Yllka Domin, poete dhe dëshmore”. Me këtë rast do të promovohet kënga “Liri e pa kuptuar”, pastaj libri “Në rrugëtim me Yllka Domin” si dhe ndarja e çmimit Yllka Domi për kontribut të çmuar në kultivimin e vlerave letraro-artistike. Ky manifestim mbahet të enjten, në pallatin e kultures me fillim prej ores 11.00