Tuesday, June 4, 2024
Lajme

Nderprerje të energjisë elektrike prej 11 deri në 15.00

KEDS njofton se sot ( e premte) do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në shumë lokalitete në Gjakovë,  do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Kështu, prej orës 11:00  deri në ora 15, pa rrymë do të mbesin rrugët: Fehmi Agani, Ibrahim Fehmiu, UÇK, Sadik Pozhegu, Rruga Tirana, Ali Pashë Tepelena, Fan Stilian Noli, Ferhat Binishi, Ismail Qemali, Marin Barleti, Mbretresha Teuta, Musa Zajmi, Naum Veqilhargji, Nënë Tereza dhe Selman Riza, pastaj Dah Polloshka, F.Sereqi, Gjon Sereqi, Mark Malota, rruga e Tivarit,  Edit Durham, Elton Zherka, , Xh.Gjakova  për të vazhduar me rrugët Dërgut Vokshi, Pjetër Budi, Sadik Stavileci, Sylejmon Vokshi dhe Wesley Clark.

Pos kësaj nga ora 10 deri 15 pa furnizim me rryme do të mbesin fshatrat: Bitesh, Dobrixhë,  Dujakë,  Firajë,  Hereç,  Janosh, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë, Palabardhë, Plançor, dhe Skivjan.

Ndërkaq nga ora 09:00 deri 14:00 pa energji elektrike do të mbesin rrugët  Adonis Byci, Ahmet Korenica, Carrapatok, Dardania, Dedë Gjon Luli, Ibrahim Fehmiu, Lekë Dukagjini, Mark Lleshi,  Pashko Vasa. Arsyeja e kësaj ndërpreje të furnizimit me energji elektrike në Gjakovë është mirëmbajtja preventive, pastrimi i trasesë dhe revizion i trafove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *