Sunday, June 9, 2024
Lajme

Orari i lëvizjes mbetet i njejti,  nga ora 06:00 deri në orën 17:00

Orari i lëvizjes për komunën e Gjakovës vazhdon të mbetet i njejti sikurse edhe deri me tani, pra nga ora 06:00 deri në orën 17:00. Komuna përmes njohtimit zyrtar  ka lutur qytetarët që ta respektojnë këtët vendim:

“Ju lutemi që deri në një njoftim tê rradhës ta respektoni këtë orar dhe njëkohësisht të eleminoni plotësisht daljet e pa nevojshme nga shtëpia. Dilni në intervale të shkurtra kohore dhe atë vetëm në situata të domosdoshme për furnizime me ushqim dhe medikamente. Ju lutemi t’i respektoni në maksimum sygjerimet e profesionistëve shëndetësor, pasi vetëm me kujdes do ta kalojmë këtë situatë dhe do mbrojmë vetën, familjen dhe komunën tonë. Rrini në shtepi! Kujdes PO – Panikë JO”, thuhet në njohtimin e Komunës së Gjakovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *