Wednesday, June 5, 2024
Sporti

Prishtina- Vëllaznimi, pesë gola për marre!

Në kohën kur priteshin  përpjekjet maksimale për të  shpëtuar nga rënia nga superliga, dhe sëpaku pritej një pikë,  Vëllaznimi pëson pesë gola në lojë me Prishtinën, ndërkohë që nuk tregon as angazhim e as lojë. Komentatoret sportiv të  kësaj ndeshje thanë se ishte kjo një stërvitje e lehtë e futbollistëve vendas, që akoma më tepër pasqyron gjendjen e rëndë në klub.