Saturday, September 30, 2023
Sporti

Pritje për njomakët e Gjakovës që arriten suksese në Suedi

KF GjakovaNga Suedia në Gjakovë pas tetë ndeshjeve nderkombëtare, janë këthyer me medalje të bronzta futbollistët e rinjë të Klubit të futbollit Gjakova të cilët morën pjesë në Turneun botëror “Gothia Kap”. Në qendër të qytetit atyre iu bë një pritje solemne ku u ndezen edhe fishekzjarre meqë një titull të tillë e kishin arritur në konkurrencën e klubeve të futbollit nga 92 shtete të botes. Në emër të komunës së Gjakovës mirëseradhje iu uroi Meriton Ferizi, drejtor I Drejtorisë për Kulturë Rini dhe Sporte.