Wednesday, April 3, 2024
AktualeLajme

Radoniqi riprogramim i borxheve-lehtësira borxhlinjve

RadoniqiKompania Rajonale e Ujësjellësit  “Radoniqi” ka filluar aksionin e gjërë për mbledhjen e borgjeve që konsumatorët kanë për  shpenzimin e ujit të pijes. Në një njohtim për medie,  kjo kompani thekson se këto ditë ka angazhuar ekipet e saja për  ta mbledhur borxhet e vjetra për ujë të shpenzuar dhe çkyçjen e të gjithë  konsumatorëve te cilët nuk paguajnë ujin e shpenzuar.

Për të realizuat me sukses këtë aksion kjo kompani iu ka mundësuar  lehtësira konsumatorëve duke   ju ofruar mundësi me  marrëveshje për  RI- programim dhe duke  bërë pagesën e 5 % të borxhit total me marveshjen  deri në 36 muaj. Gjithashtu do të këtë kontrolle rigoroze për kyçje ilegale në rrjetin e ujësjellësit  dhe për çdo kyçje ilegale do te shqiptohen dënimet sipas rregulloreve dhe ligjeve në fuqi .