Friday, April 5, 2024
AktualeLajme

Rotarianët gjakovarë do të dhurojnë një mamograf

MamografVazhdojnë përpjekjet e rotarianëve gjakovarë  për mbështetje të komunitetit. Dje është nënshkruar  kontrata për blerjen e Mamografit nga Komuna e Gjakovës dhe Klubit Rotarian “Gjakova”. Me qëllim të ruajtjes dhe përparimit të shëndetit, identifikimit të hershëm të kancerit të gjirit dhe mjekimit me kohë, Komuna e Gjakovës gjegjësisht Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale në bashkëpunim me përfaqësuesit e Klubit Rotary ‘Gjakova’ janë dakorduar që për nevoja të qytetarëve të Komunës së Gjakovës të ofrohet aparat – Mamograf për ekzaminim falas të kësaj sëmundje.

Kontrata për blerjen e aparatit digjital të Mamografit, është nënshkruar  në mes të Klubit Rotary Gjakova, përfaqësuar nga  Skender Gola Kryetar dhe Ruzhdi Bakalli Kryetar nderi, si dhe Shkelqim Verdha nga  CEO i përfaqësisë së SIEMENS për Republikë të Kosovës dhe Shqipërisë.(