Friday, June 7, 2024
Gjakova Presss

Seshpejti numri ri Gjakovapress

ballina-gjakovapress_94-finalNë këtë numër, pos tjerash  mundë të lexoni: 

GJAKOVA E PARA PËR PERFORMANCEN MË TË MIRË

SHENJTËRIMI I NËNËS TEREZË MBLEDH ARTISTËT SHQIPTARË

GJAKOVA VAZHDON TË PRESË PËR HYRJE – DALJET E ZGJERUARA

BLEARTI ËSHTË GJENIU I VOGËL QË PO NA BËN KRENARË

NË DITËN NDËRKOMBËTARE  KËRKOHEN EDHE 1 666 TË PAGJETUR

NDËRTIMI MAGJISTRALES PEJË-GJAKOVË-PRIZREN NEVOJË E DOMOSDOSHME

FAMILJA  KRYEZIU DHA MJEKUN DHE VETERINARIN E PARË SHQIPTAR NË GJAKOVË

SIKUR ZËRIN TA DËGJOJË ZEMRA

FEJTONE, MUZIKË, HUMOR…