Thursday, September 28, 2023
AktualeLajme

Spektakli i humorit dhe muziikes në valet e Radio Gjakoves

Radio Gjakova 34 vjet me ju Duke shenuar 34 vjetorin e fillimit te punes, Radio Gjakova kishte pergatitur nje program maratonik festiv ku ne mbremjen e 9 nentorit, dominoi humori dhe muzika. Ky program u pelqye nga degjuesit, prandaj redaksia e kultures dhe programeve dokumentare plotesoi kerkesen  e shume degjuesve per ritransmetim.
Keshtu sonte, e shtune  prej ores 21.00 transmetohet repriza e programit festiv te humorit dhe muzikes me rastin e shenimit te 34 vjetorit te fillimit te punes se Radio Gjakoves.

Ne programin humoristik me Besim Dinen dhe Xhelal Kaqin mysafir eshte doajeni i kenges shqipe Ismet Peja, kengetarë e instrumentistë që krijojnë  një atmosfere të këndshme.
Programin munde ta ndiqni edhe permes internetit ne faqen toneku munde te klikoni djathtas  tek Radio Gjakova.