Wednesday, June 5, 2024
KulturëLajme

U shfaq premiera e TP të Gjakoves,”Revolveri”

Teatri Profesionist i Gjakovës, të enjten ne mbremje  hapi sezonin teatral me shfaqjen “Revolveri” të autorit Goergy Gabor. Shfaqja është inskenuar me regji të regjisores Burbuqe Berisha dhe me asistent regjie Behar Zenelaj. Muzika është kompozuar nga Trimor Dhomi ndërsa skenografia dhe kostumografia nga Petrit Bakalli.

Në këtë shfaqje komedi aktruan  Hysen Binaku, Myrvete Kurtishi, Edmond Hafizademi, Arben Lleshi dhe Valon Pallaska.

Loja e mirzë e aktoreve u pëlqye nga publiku qe kishte mbushur sallen e madhe te pallatit te Kultures.

Këtë projekt teatral e kanë mbështetur Komuna e Gjakovës dhe Ministria e Kulturës.