Monday, February 5, 2024
Lajme

Të shtunën një pjesë e Gjakovës prej 9 deri në 14.00 pa energji elektrike

Të shtunën(18 Janar 2020) sërish një pjesë e qytetit do të mbes pa energji elektrike për shkak të punimeve që do ti bëjë KEDS-i në nënstacionin 110/ 10 Kilovolt Gjakova 2. Kështu për shkak të kyçjes së transformatorit në rrjet,  neser   prej orës 09:00  deri ne ora 14:00 sipas njohtimit të KEDS-it,  pa energji elektrike do të mbesin banorët e rrugëve: Aleksandër Moisiu, Anton Çeta, Azem Hajdari, Bashkim Idrizi, Besim Bistrazhini (një pjesë), Dëshmorët e Lirisë , (një pjesë), rruga. Elena Gjika, Faik Konica,  Gjergj Fishta,  Hasan Prishtina, Hysni Dobruna  (një pjesë),  Korab Binxhiu, Migjeni, Nimon Ferizi, Orize, Rruga Londra, rruga Uashingtoni, Skendërbeu,Yjet e Erenikut dhe rruga Yll Morina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *