Saturday, February 3, 2024
Sporti

Tirroni i pari në 1.500 metra në Kampionatin e atletikes në Shqipëri

Atleti  Tirron Mamusha, që vitin 2020 e mbylli me shumë suksese mbarë e ka nisur edhe këtë vit.  Atleti gjakovar, që tash  e përfaqëson klubin Elbasani  të enjten , ka rritur një sukses të madh në Kampionatin dimëror në atletikë.

“Sot ishte gara e parë që garoja për ekipin tim të ri Elbasani në Kampionatin dimëror Shqiptar. Garova në disiplinat 3000 dhe 1500 metra. Në 3000 metra sigurova pozitën e dytë dhe në 1500 metra u shpalla kampion i Shqipërisë” ka njohtuar vet Tirroni në rrjetet sociale.

Më tutje ai ka njohtuar se ka arritur marrëveshje me trajnerin Arben Hamiti për të filluar punën së bashku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *