Tuesday, June 4, 2024
Lajme

Arriten insulinat e Marsit, shpërndarja të enjten

Kanë arritur insulinat për rreth 1 mijë e 100 pacentë të komunës së Gjakovës  që vuajnë nga diabeti e që këtë ilaç e kanë më së domosdoshëm.  Insulinat në sasi të plotë dhe të të gjitha llojeve. Shpërndarja e insulinave, në Qendrën e re  Kryesore të Mjekësisë familjare fillon nga dita e nesërme, e enjte,  prej orës 7 të mëngjesit e deri në orën 21.00,  dhe çdo ditë tjetër pune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *