Thursday, June 6, 2024
Lajme

Deri në mbrëmje vjen uji në krojet tona

 

Ekipet punuese të KRU Gjakova po punojnë në teren të vështirë, në thellësi deri në 12 metra për ta eliminuar defektin e shkaktuar mbrëmë në gypsjellësin kryesor Fi 800, tek pika e zezë. Ky defekt la pa ujë të pijes Gjakovën, Rahovecin dhe një pjesë të fshatrave të Prizrenit që mbulohen në rrjetin e KRU Gjakova.

Nga orët e hershme të mëngjesit punëtorë të KRU Gjakova kanë filluar punimet për pastrimin e zones ku kishte shpërthyer gypi.

“Vendosja e copëzës së re të gypit është riparuar dhe për nja dy-tre orë, apo më saktë deri në mbrëmje uji serish do të rrjedhë në krojet tona”, kanë thënë në KRU Gjakova.

Edhe me këtë rast është për tu lavdëruar angazhimi i punonjësve të përfshirë në këtë defekt, duke pasur parasysh terrenin e vështirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *