Wednesday, June 5, 2024
AktualeLajme

Emërohen nënkryetari dhe 7 drejtor të Drejtorive Komunale

kuvendi-komunes-objektiZyra për Informim e KK të Gjakovës ka bërë të ditur të marten pasdite se kryetarja e Komunës së Gjakovës, Mimoza Kusari Lila menjëherë pas përfundimit të seancës së sotme të Kuvendit Komunal ka emëruar si nënkryetar të Komunës, Ramadan Hotin, kurse për drejtore të Drejtorisë së Arsimit ka emëruar Diana Çarkagjiun. Deri më tani përbërja e qeverise lokale në Komunën e Gjakovës është siç vijon:

Nënkryetar- Ramadan Hoti

Drejtor i  Drejtorisë së Urbanizmit- Xhelal Hoxha

Drejtor i Drejtorisë së Shëndetësisë- Basri Komoni

Drejtor i Drejtorisë së Administratës -Armend Vokshi

Drejtor i Drejtorisë së Shërbimeve Publike – Etor Hoxha

Drejtore e Drejtorisë së Zhvillimit Ekonomik – Silvana Domi

Drejtore e Drejtorisë së Arsimit- Diana Çarkagjiu

Drejtor i Drejtorisë së Gjeodezisë dhe Pronës- Skender Tullumi