Thursday, June 6, 2024
Lajme

Gjakovë: 673 të shëruar nga 1.178 të infektuar me Covid-19

Me 33 rastet e fundit të konfirmuar me Covid-19 nga Gjakova,(26 në qytet dhe 7 raste në fshatra), të enjten ky numër është ngritur në 1.178 raste.

Karakteristike është se këto dy ditët e fundit ka numër në rritje edhe të shëruarve. Dje 55 e sot 24 raste të shëruara flasin për një trend pozitiv.

Deri me sot janë shëruar 673 pacientë kurse kanë vdekur 53 persona. Numri i rasteve aktive në Gjakovë është 452.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *