Saturday, April 27, 2024
Lajme

Gjatë 24 orëve   në Spitalin e  Gjakovës asnjë rast dyshues

Gjatë 24 orëve të shkuara  në Spitalin e përgjithshëm Isa Grezdaa në Gjakovë puna ka vijuar normalisht dhe pa ndonjë rast të veçantë. Hilmi Shala, ushtrues i detyrës së drejtorit të  spitalit, i tha Radio Gjakovës  se mantelbardhët kanë trajtuar pacientët me sëmundje të ndryshme.

“Ka qenë një natë e qetë dhe çdo gjë nën kontrollë  të plotë nga ana e mantelbardhëve.  Nuk ka pasur asnjë rast që ndonjë pacientë ka pasur shenja dyshimi për koronavirus” ka thënë Shala .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *