Thursday, April 11, 2024
LajmeSporti

KB ” Vllaznimi” Kupen e fituar ia dhuron kryetares

Kupa e KB Vellaznimi te kryetarjaBasketbollistet gjakovarë jane anetarë te ETC superliges. Për këtë sukses kryetarja e Komunës Mimoza Kusari-Lila, ka organizoi pritje për  sportistët e Klubit të Basketbollit “ Vllaznimi”, të cilit fituan  Kupën e Republikës së Kosovës,  dhe titullin e kampionit në Ligen e parë.  Kusari- Lila, i uroi dhe i përgëzojë për këtë arritje sportive , duke vlerësuar lartë angazhimin e basketbollistëve  dhe menaxhimin e këtij klubi gjakovar.
“ Uroi për këtë sukses, që është i mundit të juaj dhe vlerësoi , është sukses edhe i  të gjithëve të rinjve dhe qytetarëve të komunës së  Gjakovës.  Ju me këtë sukses e keni nderuar Gjakovën, keni zmbrapsur dhe ndal ndjenjën   e pesimizmit,  dhe keni kthyer ndjenjën e optimizmit për të gjithë, se në Gjakovë mund të arrihen sukseset jo vetëm në sport por edhe në lëmi tjera të punës dhe jetës”, ka thënë kryetarja Kusari –Lila, duke shtuar se prej një shtytje tonë të vogël financiare  ju e bëtë këtë mbështetje shumë të madhe dhe të suksesshme.  Për suksesin e KB “ Vllaznimi”, veterani  dhe trajneri i këtij klubi Hashim Rraci, ka thënë se përkrahja e kryetares Mimoza Kusari –Lila, na inspiroj dhe na dha vullnet që të arrijmë këtë sukses, andaj ka shtuar ai ne do ta shpërblejmë kryetaren Mimoza Kusari-Lila me kupën e fituara në këto gara, ka njohtuar Zyra per Informim e KK te Gjakoves.