Wednesday, June 5, 2024
KulturëLajme

Premiera e Teatrit Hadi Shehu, jo me 27 por me 30 Nëntor

Teatri i qytetit “Hadi Shehu”,   kishte paralajmëruar se me 27 Nëntor shfaq premierën e tretë me radhë,   komedinë  “S’Mund të Paguajmë, S’do të Paguajmë”, të autorit me famë botërore, nobelistin Italian, Dario Fo mirëpo për shkaqe teknike kjo premierë do të jepet me datën 30 Nëntor.

Për të inskenuar këtë projekt të radhës, Teatrit i Gjakovës ka angazhuar regjisoren e re, Hana Qena.  Për shkaqe teknike premiera e planifikuar me datë 27.11.2018 bartet për daten 30.11.2018-e Premte ora 19:00.

Kjo është një  komedi aktuale e cila trajton problemet e pêrditshme dhe gjendjen e një pjese të caktuar të popullit,rrthanat të cilat i shtyejnë ata të duken ashtu dhe të veprojnë ashtu do ti kuptoni pasi ta shikoni shfaqjen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *