Wednesday, June 5, 2024
LajmeSporti

Promovohet klubi I futbollit të vogël “Liburn”

Liburni

 

Me ndeshjet  reviale në futsall, që u zhvilluan të dielen në mes të ekipeve “Yjet e Vëllaznimit dhe veteranëve të ekipit Bambo nga Prishtina si dhe ekipit të ri Liburn nga gjakova dhe atij Bambo nga Prishtina, u promovua solemnisht edhe një ekip I ri gjakovarë në futbol të vogël.

Veternatë gjakovarë ishin më të sukseshëm se sa ata të Prishtinës, ndërsa në ndeshjen e dytë bamboo fitoi ndaj ekipit të ri Liburn. Gjatë dy ndeshjeve u tregua futbol cilësorë.

Pas takimeve të futsallit në restaurantin “Roma” u organizua një mbrëmje argëtuese ku  nikoqiri klubi I futsallit “Liburn” ndau edhe mirënjohje.