Wednesday, April 24, 2024
AktualeLajme

Riparimet në rrjetë, pa ujë një pjesë e qytetit

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Radoniqi” ka njoftuar se për shkak të riparimeve në vënien e orëmatësit në gypsjellësin tek Shkolla e Lartë Pedagogjike”Bajram Curri”, banorët e rrugës Ismail Qemali dhe rrugëve anësore që lidhen me te, nga ora 21.00 e ditës së martë deri në orën 13.00 të ditës së mërkure, nuk do të kenë ujë të pijes.

Ekipet profesionale po punojnë që ky riparim të kryhet sa më shpejtë.