Thursday, June 6, 2024
Lajme

Super ajër në Gjakovë

Gjatë 24 orëve të shkuara Gjakova ka pasur ajër të pastër me indeksin më të ulët të ndotjes. Sipas matjeve të Bonevet Gjakova dje dhe sot indeksi I ndotjes ka qenë I ulët dhe I klasifikuar si ajr I mire nga 1 deri në 50. Ndoshta në këtë pastërti kanë ndikuar edhe reshjet e kohëpaskohshme të shiut.

Këto të dhëna qetësojnë dukshëm shqetësimet që ishin ngritur gjatë mesit të muajit kur indeski kishte shkuar shumë lartë.

Në foto po e japim gjendjen e ajrit nga ora 15.00, e mërkure, 29 janar,  sipas Bonevet Gjakova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *